Menu

Despre noi

Despre noi

Scurt istoric

Construct Arabesque este o societate cu răspundere limitată având capital integral românesc. Sediul firmei se găseşte în mun. Chişinău, str. Cetatea Albă nr. 176. Compania CONSTRUCT ARABESQUE a fost înfiinţată în 2005, care face parte din grupul ARABESQUE (România), şi are ca obiect de activitate comerţul cu materiale de construcţii şi finsaje. Pe parcursul acestor ani a câştigat încrederea clienţilor printr-un mix excelent al produselor sale şi serviciilor oferite.

Tot efortul investiţional este canalizat către îmbunătăţirea continuă a acestui mix. Suprafaţa totală a spaţiilor în care compania CONSTRUCT ARABESQUE îşi desfăşoară activităţile specifice depăşeşte 10 000 de mp, iar numărul reperelor cu care se lucrează în prezent este de peste 3300. Activitatea de distribuţie se realizează prin intermediul unor structuri specifice care cuprind cele mai moderne tehnologii de transmitere şi prelucrare a informaţiilor, personal de vânzări specializat, precum şi un parc auto adecvat în care există toată gama de mijloace de transport: peste 30 autoturisme şi peste 17 autocamioane.

Strategia şi misiunea companiei

Pentru îndeplinirea misiunii corporative CONSTRUCT ARABESQUE se concentrează asupra îmbunătăţirii continue a nivelului de pregătire tehnică a tuturor categoriilor de personal din zona de contact, pentru a putea oferi cele mai bune soluţii solicitărilor clienţilor noştri. Activitatea de distribuţie se realizează prin intermediul unor structuri specifice care cuprind cele mai moderne tehnologii de transmitere şi prelucrare a informaţiilor, personal de vânzări specializat, precum şi un parc auto adecvat în care există toată gama de mijloace de transport.

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din Romania, inoveaza in permanenta si dezvolta activ serviciile oferite clientilor sai din sfera constructiilor. Astfel cu ajutorul unui singur contact, o persoana dedicata, se asigura controlul strict al costurilor investitiei prin:
•ofertare competitiva;
•stocuri permanente;
livrarea ritmica pe santier in functie de stadiul lucrarilor oriunde in Romania;
monitorizarea on line/gps a comenzilor/livrarilor;
•consilierea tehnica de specialitate;
•propunerea/confirmarea unor solutii, tehnologii, produse adecvate;
•asigurarea tuturor documentelor de certificare si calitate;
•alte servicii precum: prelucrarea si fasonarea carcaselor pentru structuri si fundatii, camioane cu macara pentru livrarea blocurilor de zidarie, camioane specializate necesare respectarii limitarii de tonaj impuse in zona, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn, etc.

Compania Arabesque, se afla pe piata din 1994 si are o prezenta regionala in Moldova, Ucraina, Bulgaria. Fondată în Galați, in 1994, de catre omul de afaceri Cezar Rapotan, Arabesque detine 38 de centre comerciale, dintre care 23 in Romania. Echipa din Romania numara peste 3200 de oameni iar forta logistica este asigurata de cele peste 1000 de camioane specializate.

Despre noi
  • Consilier dedicat afacerii tale
  • Transport asigurat
  • Ofertă comercială personalizată
  • Gamă diversă cu peste 100,000 de articole

Este o prioritate continua pentru companie in dezvoltarea relatiilor de lunga durata cu, si alaturi de partenerii nostri valorosi.